Left Right
Over

Over

Advocatenkantoor Sanders

Bent u als werkgever of werknemer op zoek naar een ervaren advocaat en persoonlijk adviseur op het gebied van arbeidsrecht? Schakel mij dan in!

Arbeidsrechtelijke kwesties kunnen voor een leek al snel ingewikkeld worden. Het liefst wilt u er zo snel mogelijk van af. Maar u wilt ook dat uw zaak optimaal wordt aangepakt.

Advocatenkantoor Sanders is uw kantoor als u op zoek bent naar een oplossingsgerichte advocaat. Met mijn in het bedrijfsleven opgedane ervaring en arbeidsrechtspecialisatie heb ik in het afgelopen decennium met diverse werkgevers in het Midden- en Kleinbedrijf een langdurige adviesrelatie opgebouwd en een groot aantal werknemers persoonlijk bijgestaan.

Hierin schuilt mijn onderscheid en bewezen kracht! Als arbeidsrechtadvocaat ben ik lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Het lidmaatschap van deze landelijke specialisatievereniging staat alleen open voor advocaten die een postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht met goed gevolg hebben afgerond.

pic24464
Mr. F.P.M. Sanders is persoonlijk lid van de VAAN